İndirim! Yaza özel kampanyalar için iletişime geçiniz.

Hakkımızda

Hakkımızda

Gebze merkezli klinigimiz saç ekimi alanında 10 yıldan fazla deneyime sahip. Temiz ve kaliteli operasyon garantisi, her konuda destek ve birçok dilde hizmet vermekteyiz. Birçok tanınmıs sima saç ekimi için Kocaeli Saç Ekimini tercih etti. Saç ekim dünyamızı daha yakından leşfetmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Kocaeli Saç Ekimin'de görüsmek üzere.

Ülkemiz saç ekimi konusunda dünyadaki bir çok ülkeden daha ileri bir seviyede bulunmakta ve bu sebeple Türkiye her yıl binlerce insanın tercih sebebi olmaktadır. Kliniğimizde saç ekimi işlemleri alışılagelmişin dışında, ameliyathane ortamında güvenli ve sterilizasyon koşulları sağlanarak uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmektedir.

Tecrübeli kadro ile birlikte en yüksek hijyen standartlarında ve modern mikro cihazlarla, saç ekiminizi mümkün oldugu kadar hassas bir sekilde yerine getiriyoruz.

Son teknoloji FUE Tek kullanımlık cerrahi malzeme Düzenli ates ölçümü Klinikte zorunlu maske kullanımı Her operasyon sonrası dezenfeksiyon Çalısanlara düzenli Covid-19 testi Transferlerde hastalarımıza özel araç Hijyen kontrolü ve Dezenfekte kullanımı

+ 0
YIL